Gratis Parkeren Doetinchem

Gratis Parkeren Doetinchem

Gratis parkeren doe je in doetinchem bij Broeken Binkie

Bij Broeken Binkie in Doetinchem is het mogelijk om de auto gratis te parkeren. Wanneer je een aankoop doet in de winkel van Broeken Binkie voor € 9,90 krijg je een parkeermunt gratis bij de aankoop. Mocht je dit niet willen dan is het ook mogelijk om een parkeermunt te kopen voor €2,50 parkeert u de hele dag u auto aan de Spinbaan 9 te Doetinchem. Gratis parkeren Doetinchem wordt mogelijk gemaakt door Broeken Binkie

Gratis Parkeren Doetinchem

Voordelig parkeren doe je bij Broeken Binkie in Doetinchem dicht tegen de rand van het centrum 

  • De parkeerplaats van Broeken Binkie ligt op 2 minuten loop afstand van het centrum dus u staat in mum van tijd in het bruisend hart van Doetinchem.
  • De markt is ook prima lopend bereikbaar vanaf de parkeer plaats van Broeken Binkie met nog geen 2 minuten wandelen staat u lekker op de markt.
  • Geen gezeur meer met een parkeer meter dat je te laat bent en bang moet zijn voor een parkeer bon
  • Bij Broeken Binkie parkeert u voor het voordeligste parkeer tarief €2,50 p/dag in Doetinchem
  • Bij een besteding in de winkel van Broeken Binkie vanaf € 9,90 krijgt u een gratis parkeer munt bij de aankoop.
Gratis Parkeren Doetinchem

Gratis gebruik maken van de parkeerplaats bij Broeken Binkie in Doetinchem

Parkeren in Doetinchem, bij Broeken Binkie kan je het voordeligst je auto kwijt voor maar €2,50 per dag. De gemiddelde uurprijs van parkeren Doetinchem ligt rond de €2,80 per uur en bij Broeken Binkie in Doetinchem betaal je €2,50 per dag. Koop een parkeermuntje aan de kassa bij Broeken Binkie of koop voor meer dan €9,90 bij ons in de winkel dan is het gratis parkeren. Geen zorgen meer dat je te laat komt bij de parkeerautomaat en een bon achter je ramen vindt.

Gratis Parkeren Doetinchem

Gratis parkeren Doetinchem openingstijden Parkeerplaats Broeken Binkie

Gratis parkeren Doetinchem bij Broeken Binkie is dat  mogelijk tot een kwartier na winkelsluitingstijd wanneer je een parkeermunt hebt. Dit zijn de winkel openingstijden van Broeken Binkie tijdens gratis parkeren Doetinchem.

  • Maandag vanaf 13.00 tot 18.00 uur
  • Dinsdag t/m Donderdag 09.30 tot 18.00 uur
  • Vrijdag 09.30 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 09.30 tot 17.00 uur