Toont alle 6 resultaten

Werkspijkerbroek met kniestukken Brams Paris Sander voor hard werkende mannen 

De hard werkende mannen weten het al langer als je zwaar werk uitvoert dan heb je een professionele werkspijkerbroek met kniestukken nodig. Maar waar let je nu op als je een werkbroek gaat uitzoeken. Eigenlijk is dit heel eenvoudig als je maar aan twee simpele regels houd dan zal je altijd een passende werkjeans vinden. Regel 1 ga bij jezelf na wat voor werk je doet. En regel 2 aan wat voor eisen moet de werkbroek voldoen. Of je nu een werkspijkerbroek met cordura kniestukken zoekt of een gewone werkjeans. Bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek ben je aan het juiste adres voor een grote collectie professionele werkbroeken voor mannen. Hier vind je ook de bekende werkspijkerbroek van Brams Paris met kniestukken. Heb je je stratenmakersbroek met kniestukken al versleten. Bestel dan vandaag nog je nieuwe professionele werkjeans bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek.

59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95
59.95 incl btw,
2 voor €104,95

3 voor €144,95
79.95 incl btw,
2 voor €149,95
79.95 incl btw,
2 voor €149,95
17.95 incl btw,
79.95 incl btw,
2 voor €149,95

Altijd je favoriete werkspijkerbroek met kniestukken een paar muisklikken van je verwijdert het hele jaar door 

Je kent het wel je hebt een hele stapel met werkbroeken in je werkjeans garderobe liggen. Maar je draagt er maar een paar werk spijkerbroeken van. Want vaak draag je toch maar 1 of 2 dezelfde daarom kan je ook het beste hier gelijk rekening mee houden. Dit is heel makkelijk te voorkomen zodat je nooit meer je favoriete werkspijkerbroek met kniestukken laat verstoffen. Dit doe je door je werkjeans voortaan bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek te bestellen. Hier vind je namelijk het hele jaar door dezelfde favoriete werkbroeken die zo geweldig zitten. Zo kan jij het hele jaar door optimaal presteren in je favoriete werk spijkerbroek. Zo hoef jij geen eindeloze voorraad aan werk spijkerbroeken met kniestukken thuis op voorraad te leggen. Maar gewoon met een paar simpele muisklikken je Sander werkspijkerbroek met kniestukken binnen handbereik. 24/7 365 dagen per jaar een goed zittende werkjeans.

Al meer dan 40 jaar goed zittende Sander werkspijkerbroeken met kniestukken van Brams Paris 

Al sinds 1975 worden de werkbroeken van Brams Paris versleten. Dit Nederlandse werk jeansmerk heeft naast goed zittende werkspijkerbroeken met kniestukken ook andere professionele werkspijkerbroeken. Voor de mannen die altijd hun vertrouwde duimstok bij hun willen dragen daarvoor is de Mike A50 en de Mike A82 de perfecte oplossing. En anders heb je voor de stretch jeans freaks die liever een stretch werkbroek dragen de David R12. En niet te vergeten de vertrouwde nostalgische Willem A82 die ook al meer dan 40 jaar wordt versleten. Dit is een werkjeans met een verstevigde tailleband van Cordura. Cordura is een stof die je veel ziet terug komen in de werk spijkerbroeken bij hard werkende mannen. De cordura is namelijk een stof wat 10 keer sterker is dan katoen en 100% slijtvast is. En last but not least de Sander A82 en Sander E53 900 Black dit zijn de werkspijkerbroeken met cordura kniestukken. 

Brams Paris Sander A82 donker Blauwe werkspijkerbroek met kniestukken  

Al meer dan 40 jaar wordt de professionele werk spijkerbroek Sander A82 van Brams Paris met veel werk plezier versleten. Door de mooie zware spijkerstof en mooie afgewerkte cordura kniestukken is dit een zeer gewilde werkjeans voor de hard werkende mannen. Cordura is een stof wat 10 keer sterker is dan katoen en 100% slijtvast is. De Sander A82 werkspijkerbroek met kniestukken bestaat uit 100% katoen en is een dark used denim. Deze werkjeans is verkrijgbaar in de lengtematen 32-34 en lengtemaat 36. En in de inch maten 30 inch t/m 42 inch. De extra eigenschappen van de Brams Paris Sander A82 zijn dubbel getikte cordura kniestukken, duimstok zak, zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting ( klittenband ), D ring. Mocht de kleur van de werkspijkerbroek met kniestukken Sander A82 niet naar wens zijn dan is er ook nog de Sander E53 900 Black.

Brams Paris Sander E53 900 Black werkspijkerbroek met kniestukken 

Zoek jij ook al geruime tijd naar een zwarte werkspijkerbroek met kniestukken. Stop dan met zoeken en kom naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek. Hier vind je namelijk de bekende Sander E53 900 Black van Brams Paris. Deze werkjeans is verkrijgbaar in de lengtematen 32-34 en lengtemaat 36. En in de inch maten 30 inch t/m 42 inch. De cordura kniestukken zijn 10 keer sterker dan katoen en 100% slijtvast. De extra eigenschappen van de Sander E53 900 Black werkspijkerbroek met kniestukken zijn dubbel getikte cordura kniestukken, duimstok zak, zak voor mobiele telefoon/achterzakken en zijzakken met flap op been met velcro sluiting ( klittenband ), D ring. Maar draag je toch veel liever een donkere werkspijkerbroek dan is er ook nog de Sander A82. Je hoeft gelukkig geen hele voorraad aan werkbroeken voor mannen aan te schaffen. Want deze professionele werkbroek is het hele jaar door verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.