Wij houden van denim. Daarom hebben wij in 1986 Broeken Binkie in Zutphen opgericht. Hier verkopen we betaalbare jeans voor dames en heren. Onze duurste broek was destijds fl. 49,90. Wij houden van denim, vandaar de keuze uit verschillende jeansmerken: New Star Jeans, Faster Jeans, Brams Paris, Twentyfour Seven Jeans, Red Button Jeans. Toen de euro zijn intrede deed, veranderde er wel wat met de prijzen

Wij houden van denim

Nu is onze duurste spijkerbroek €59,90. Maar de jeansmerken zijn in al die tijd hetzelfde gebleven. Wij houden van denim, daarom is onze prijs- kwaliteit garantie in de loop der jaren ook hetzelfde gebleven. We hebben honderden modellen broeken voor zowel dames als heren. In 1996 zijn we verhuisd naar Doetinchem. Hier vind je 500 vierkante meter boordevol vele merken spijkerbroeken in verschillende lengtematen 30-32-34-36-38.  We verkopen onder andere New Star jeansFaster jeansCars JeansBrams Paris, en Red Button Jeans.

ROB VAN DIJK
Founder

Voor mij is het weer een geslaagd succes als de klant met een goed zittende spijkerbroek onze winkel verlaat.

Yvonne van Dijk
Co Founder

Mijn streven is dat de klant het als een feestje ervaart om bij ons te komen shoppen. En na afloop een lekker kopje koffie drinken.

Co owner Chrissy Broeken Binkie

Chrissy VAN DIJK
Co Owner

Ik vind het leuk om iemand persoonlijk te kunnen helpen met het vinden van de juiste kleding en accessoires die bij hem of haar passen. Een praatje maken zodat ze met een tevreden gevoel hier weer de deur uitgaan.

Co Owner Mike Broeken Binkie

Mike VAN DIJK
Co Owner

Voor mij is het belangrijk dat de klant met een tevreden gevoel de deur uitgaat. En natuurlijk veel plezier beleeft aan zijn aankoop.