BEDRIJFSKLEDING LATEN SCHOONMAKEN


Het laten schoonmaken van bedrijfskleding is een vak appart. Bedrijfskleding biedt bescherming tegen de gevaren waaraan het beroep verbonden is. Daarom is het belangrijk dat na het schoonmaken of reinigen van bedrijfskleding de beschermende functies van de bedrijfskleding nog aanwezig zijn. Broeken Binkie besteed dit uit aan Good Clean. Good Clean zorgt ervoor dat de bedrijfskleding zijn beschermende functies behoud. De milde maar toch zeer effectieve producten die door Good Clean worden gebruikt. Maken het mogelijk dat u de bedrijfskleding  voordelig kan laten reinigen. Chemisch bedrijfskleding laten schoonmaken heeft de voorkeur bij olie-vet van vervuilde bedrijfskleding bij Good Clean. Daarnaast passen ze ook natwassen toe met aangepaste droogprocessen. Dit doen ze zodat de slijtage zo min mogelijk zal optreden bij het schoonmaken van bedrijfskleding.

Het is mogelijk om bedrijfskleding bij stomerij punt Broeken Binkie in Doetinchem in te leveren.

Wat u allemaal voor bedrijfskleding in kunt leveren is:

  • Brandweerkleding
  • Multirisk kleding
  • Beschermende kleding tegen chemicaliën
  • Vlambeschermende kleding
  • Signaalkleding
Bedrijfskleding-schoonmaken

De meerwaarde van bedrijfskleding laten schoonmaken


Bedrijfskleding is een essinteel onderdeel voor de presentatie van uw bedrijf. Daarom kan je ook het beste je bedrijskleding laten schoonmaken door een professional. Door je bedrijfskleding bij stomerij punt Doetinchem in te leveren heb je geen omkijken meer naar het schoon houden van u bedrijfskleding. Je kan 6 dagen in de week je bedrijfskleding halen en brengen bij Stomerij punt Doetinchem. Tevens is het mogelijke om op maandelijkse facturatie u bedrijfskleding te laten factureren dit scheelt u een hoop tijd en moeite.

STEL JE VRAAG?

Kom je ergens niet uit of wil je wat weten. Vul hieronder je vraag in en wij zullen zo snel mogelijk je vraag beantwoorden. Kan je echt niet wachten en wil je meteen antwoord op al je vragen hebben bel of Whatsapp ons dan.