Toont alle 7 resultaten

Een strakke slim fit stretch look voor mannen Jv Slim Stretch Jeans

Tegenwoordig zie je steeds meer mannen voorbijlopen in een slim fit jeans. Wat staan deze jeansmodellen toch prachtig maar draagt een strakke jeans wel prettig. Het fijne aan de Jv Slim Stretch Jeans van het bekende Nederlandse jeansmerk New Star is dat er stretch inzit. De stretch zorgt ervoor dat de strakke slim fit jeans comfortabel zit en aanvoelt. Daarom bewegen de mannen ook zo graag in deze jeansmodellen van New Star Jeans. Daarom vind je ook bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek de grootste collectie stretch jeans van New Star die er te vinden is in Nederland. Ook graag de Jv Slim Stretch Jeans toevoegen aan je jeans garderobe. Bestel dan vandaag nog deze slim fit jeans online bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Zo kan jij binnenkort al van je favoriete slim fit look genieten.

2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,
2 voor €80
44.90 incl btw,

Slim fit jeans op lengte voor je lange of korte beenlengte Jv Slim Stretch Jeans van New Star Jeans

Als je een korte of lange beenlengte hebt is het vaak lastig om een mooie stretch broek op lengte te vinden. En als je denkt een keer een leuke jeans te hebben gevonden dan is de betreffende denim niet op lengte te krijgen. Om een hoop tijd te besparen en te voorkomen dat je stad en land gaat afzoeken naar de Jv Slim Stretch Jeans. Kan je het beste naar de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek komen. Want hier vind je een uitgebreide collectie aan slim fit jeans van de bekende jeansmerken Cars Jeans, 24/7 Jeans, Brams Paris, New Star. Maar natuurlijk kan je ook lekker makkelijk de Jv Slim Stretch Jeans online bestellen bij de jeansspecialisten uit de Achterhoek. Lekker makkelijk vanaf je Pc, laptop, tablet of smartphone makkelijker kan gewoon niet.

Naar meer dan 30 jaar heeft New Star Jeans eindelijk de Jv Slim Stretch Jeans op de denim markt gebracht

Naar meer dan 30 jaar de Jacksonville stretch jeans te hebben gesleten wordt het tijd voor de Jv Slim Stretch Jeans. Nu kunnen de mannen uit Nederland weer de komende 30 jaar een nieuw jeansmodel van New Star gaan slijten. Deze mooie slim fit jeans kan een grote groep mannen gaan slijten. Dit komt omdat de Jv Slim Stretch Jeans verkrijgbaar is in de lengtematen 30-32-34-36. Mocht lengtemaat 36 nog te kort zijn dan is er altijd nog de Jacksonville Dark Stone in lengtemaat 38. Ook is de Jv Slim Stretch Jeans verkrijgbaar in de breedtematen 28 inch t/m 42 inch. Zo weet jij dat er altijd een passende strakke stretch jeans voor jouw tussen zit. Bestel daarom vandaag nog deze zeer gewilde stretch jeans van New Star online bij de spijkerbroeken specialisten uit de Achterhoek.