Hoge taille broeken

Hoge taille broeken maken je benen optisch langer en slanker

Het hebben van een jeans die veel te laag op de heupen hangt wordt als niet prettig ervaren door de dames. Het liefst lopen dames hele dagen in hoge taille broeken en geef ze eens ongelijk. Deze broeken staan gewoon geweldig je silhouet wordt er beter van je benen worden er optisch langer en slanker door. En je hoeft je niet meer druk te maken bij het bukken dat je per ongeluk bepaalde lichaams delen laat zien. Want door het dragen van hoge taille broeken is dit niet meer aan de orde. Het feit is wel dat de high waisted jeans een blijvertje is en daar worden wij vrouwen heel blij van.

Met hoge taille broeken kun je eindeloos looks creëren

Op een high waisted jeans kan je eindeloos combineren. Zo kan je op een snelle manier een mooie klassieke basic look creëren. Door een Linosa Deep Blue high waist jeans van New Star Jeans op een witte blouse te dragen creëer je een basic look. Of wanneer je voor een 90’s look wilt gaan. Dan kan je hoge taille broeken het beste combineren met een leuke top of cropped blouse. Deze look is perfect te combineren met hoge taille broeken. Dit komt omdat deze hoge taille jeans een hoge taille heeft en je niet bang hoeft te zijn dat je je helemaal bloot geeft.

Hoge taille broeken bestel je online bij de jeansspecialist uit de Achterhoek

Bij de jeansspecialist uit de Achterhoek vind je voor dames een grote collectie hoge taille broeken. Doordat ze bij de jeansspecialist alleen werken met bekende Nederlandse jeansmerken. Weet je als vrouw zijnde dat je altijd een stukje Nederlandse ambacht koopt. Met de jeansmerken van Brams Paris, New Star Jeans en Red Button Jeans. Zul je altijd wel een mooie high waisted denim kunnen vinden. Enkele bekende jeansmodellen zijn de Lilly X94 van Brams Paris en de Linosa Deep Blue van New Star Jeans en de Jimmy Dark van Red Button Jeans.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.