Toont alle 8 resultaten

Enjoy Blouse een aanvulling op je garderobe

Blouses en tunieken zijn de aanvulling op je garderobe. Dit mode item is alleen stijlvol, maar ook nog eens draagbaar naar veel verschillende gelegenheden. Daarom leent de Enjoy blouse zich hier ook prima voor. Zo draag je de klasieke blouse naar je werk, maar een met een bluse met een print creer je een echt fashion item wat je zo in je vrije tijd aan kunt trekken. Dames blouses van Enjoy shop je 24/7 365 dagen per jaar online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek.

29.90 incl btw,
29.90 incl btw,
39.90 incl btw,
39.90 incl btw,
39.90 incl btw,

Enjoy Blouses vrolijke printen lekker combineren

Damestunieken zijn lekker ruim en luchtig en de klassieke modellen hebben splitten aan de zijkant. Ze horen daarom ook een beetje om het lijf heen te zwieren. Damesblouses zijn er ook in wijdere modellen, en ook met splitten. Maar nog een verschil met tunieken is dat Enjoy blouses ook gemaakt worden in strakkere stijlen, zoals stretch voor een vrouwlijke look

Blouses van Enjoy online shoppen

Bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek shop je 24/7 365 dagen per jaar online je favoriete dames blouse. Lekker gemakkelijk vanuit je luie stoel vanuit huis. Het hele jaar door maar een paar simpele muisklikken verwijdert van je garderobe.