Toont alle 7 resultaten

Dames werkbroeken kopen? Waar moet je allemaal opletten

Het is belangrijk om te weten als je dames werkbroeken gaat kopen. Dat je er goed over nadenkt aan welke eisen je werkjeans moet voldoen. Bij sommige dames moet de werkspijkerbroek tegen een stootje kunnen en bij andere dames is een normale stretch jeans al voldoende. Als je over deze twee punten uit bent. Dan wordt het daarna vrij makkelijk om een mooie dames werkspijkerbroek te gaan kopen. Bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek hebben ze een ruim aanbod in dames werkspijkerbroeken. Deze kan je het hele jaar door 24/7 365 dagen per jaar online bestellen. Zo ben jij het hele jaar door maar een paar muis klikken verwijdert van je favoriete dames werkbroek. Niet meer uren de hele speurtocht naar die perfecte dames werkjeans maar gewoon bestellen wanneer jou dat uitkomt.

39.90 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105
39.90 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105
39.90 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105
39.90 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105
44.90 incl btw,
2 voor €80
39.90 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105
39.90 incl btw,
2 voor €75

3 voor €105

Professionele dames werkbroek van Brams Paris kopen?

Naar jaren met succes het merklabel BP Functional voor de heren op de Nederlandse markt hebben gezet. Vond Brams Paris het de hoogste tijd dat het nu ook eindelijk tijd werd dat de dames ook een professionele dames werkbroek konden gaan kopen. Daarom is de Lisa R12 stretch werkbroek vanaf nu verkrijgbaar bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. Zodat de hardwerkende dames ook eindelijk een echte professionele stretch werkjeans kunnen gaan kopen. De Brams Paris Lisa R12 is verkrijgbaar in de lengtematen 30-32 en in de inchmaten 28 inch t/m 40 inch. En voor de dames die veel met een duimstok werken de Lisa R12 heeft een duimstokzak. Zo draag jij de hele dag je maatje binnen duimstok bereik. Ook is er gedacht voor de spullen die je bij je draagt hiervoor zit er een zijzak met klittenband sluiting.

Vertrouwde dames werkbroeken high waist straight leg tight leg van New Star kopen?

Dames houden nog steeds van mooie simpele werkbroeken. Maar dan wel die heerlijk comfortabel dragen en van goede kwaliteit zijn. Hiervoor is het jeansmerk New Star een zeer geschikt jeansmerk wat zich leent voor de dames. Die opzoek zijn naar een mooie degelijke eenvoudige dames werkbroek die ze willen gaan kopen. Of het nu een stretch jeans moet wezen met een rechte broekspijp of smalle broekspijp. Bij de spijkerbroeken koop je deze dames werkbroeken van New Star. De normale dames werkbroeken van New Star zijn verkrijgbaar in 7 wassingen: Deze 7 dames stretch werkspijkerbroeken koop je met een paar simpele muisklikken online bij de jeansspecialist uit de Achterhoek. En ze zijn alle zeven verkrijgbaar in de lengtematen 30-32-34 en in de inchmaten 26 inch t/m 40 inch.