Cars Dames Spijkerbroeken

Cars Dames Spijkerbroeken worden door de Cars spijkerbroeken fans al sinds 1982 gedragen. Dit is ook gelijk vanaf het begin een succes geweest. Met de perfecte spijkerbroeken basics en stoere modellen voor dames. Nu vandaag de dag laten de dames hun jeansbenen nog steeds in een Cars spijkerbroek zien. Van high waist tot aan skinny fit voeg vandaag nog je favoriete Cars Jeans toe aan je spijkerbroeken garderobe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Dames Spijkerbroek Ophelia skinny fit high waist

Cars Jeans Dames worden graag gedragen door de dames. Dit komt voornamelijk door de hoge taille en strakke skinny fit look. Een bekende high waist skinny jeans van Cars Jeans is de Ophelia. De Cars Jeans Ophelia is verkrijgbaar in 4 verschillende wassingen. En in de lengtematen 30-32 en lengtemaat 34.

Dames Spijkerbroek Amazing skinny fit high waist

De Cars Jeans Dames Amazing Skinny fit high waist is een veel gedragen stretch jeans bij de dames. Deze Cars Jeans Amazing sluit mooi hoog in de taille aan en sluit mooi strak om benen heen. Wil jij ook graag je jeansbenen de denimlook geven die ze verdienen. Bestel dan vandaag deze dames stretch jeans online bij de spijkerbroeken specialist uit de Achterhoek. In de lengtematen 30-32-34.

Dames Spijkerbroek Elif skinny fit high waist

Voor de stoere denim look is de Cars Jeans Elif een leuke aanvulling op je spijkerbroeken garderobe. Deze stoere dames jeans heeft een stoer used effect met damage plekken. In een jeansomdraai creer jij een casual denim look. De Elif van Cars Jeans is er alleen in lengtemaat 30 en is bedoeld om op enkelhoogte te dragen met een paar leuke platte gympen.